Money Shot Cropped.jpg

< O > K > HUT

< O > K > HUT aims to bring forth the subtleties of a landscape in motion, aggregated and eroded by winter weather patterns and traversed by visitors to The Forks as they flow along the length of the river.  Inspired by the poetry of hard lines and soft swells of a fence in the snow, the lattice of wood slats collaborates with the weather to form a constantly morphing enclosure. The playfully painted seat back panels recall the variegated colors of glacial ice and the bright pops of the first leaves of spring, reflecting their hues onto the snow around them. As passersby wander around and past the hut, the structure dissolves and multiplies, then realigns into a series of surprising patterns and forms. 

Location . unbuilt
Client . Proposal for Warming Huts Competition
Design . CAMPO Collective
Year . 2017

WARMING HUT BOARD 2.1.jpg
WARMING HUT BOARD 2.2.jpg